Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne. Klasyczne. Minimalistyczne. Nic dodać. Nic ująć.
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 704
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666428
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 841
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 704
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666428
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 841
Składniki
Schab rozbijam młotkiem, solę i odkładam na bok.
Szykuję 3 talerze. Na jeden wysypuję mąkę.
Na drugim rozkłócam jaja.
Na trzeci nakładam bułkę tartą.
Na patelni rozgrzewam oliwę i roztapiam masło. Każdego kotleta obtaczam kolejno w mące, jaju i bułce. Smażę na złoto.