Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona odmiana kotletów,plus młode ziemniaczki i mizeria,pycha:)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1051
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 224
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1167
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 220
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1051
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 224
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1167
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 220
Składniki
Kotlety rozbijamy dość cienko.Pieczarki dusimy na oleju,doprawiamy solą i pieprzem.Kotlety solimy,posypujemy pieprzem i ziołami.Duże kotlety rolujemy:pieczarki+plasterek sera kładziemy,rolujemy.Obtaczamy w roztrzepanym jajku i tartej bułce.Smażymy na rozgrzanym oleju,najpierw połączeniem do dołu-wtedy nie trzeba spinać.Mniejsze kotlety nadziewamy pieczarkami,serem,składamy na pół robiąc kieszonkę,smarujemy brzegi jajkiem i bułką tartą,panierujemy jajkiem i bułką,smażymy.