Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące kotlety z kurczaka, a w środku soczyste. Polecam serdecznie.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1253
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1253
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13397
Składniki
Filety umyć i przekroić wzdłuż na równe części, Do jajka wsypać wszystkie przyprawy i wybełtać. Następnie pokrojonego fileta mieszamy z jajkiem. Całość można odstawić na kilka minut do lodówki.
Do miski wsypać bułkę tartą, a następnie obtoczyć pojedynczo kotlety. Na rozgrzany tłuszcz kładziemy obtoczone w bułce tartej kotlety i smażymy aż panierka stanie się chrupiąca i złocista. To będzie znak że kotlety są gotowe !!!