Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące kotlety z kurczaka, a w środku soczyste. Polecam serdecznie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4739
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26390
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1624
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4739
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26390
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1624
Składniki
Filety umyć i przekroić wzdłuż na równe części, Do jajka wsypać wszystkie przyprawy i wybełtać. Następnie pokrojonego fileta mieszamy z jajkiem. Całość można odstawić na kilka minut do lodówki.
Do miski wsypać bułkę tartą, a następnie obtoczyć pojedynczo kotlety. Na rozgrzany tłuszcz kładziemy obtoczone w bułce tartej kotlety i smażymy aż panierka stanie się chrupiąca i złocista. To będzie znak że kotlety są gotowe !!!