Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące kotlety z kurczaka, a w środku soczyste. Polecam serdecznie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Filety umyć i przekroić wzdłuż na równe części, Do jajka wsypać wszystkie przyprawy i wybełtać. Następnie pokrojonego fileta mieszamy z jajkiem. Całość można odstawić na kilka minut do lodówki.
Do miski wsypać bułkę tartą, a następnie obtoczyć pojedynczo kotlety. Na rozgrzany tłuszcz kładziemy obtoczone w bułce tartej kotlety i smażymy aż panierka stanie się chrupiąca i złocista. To będzie znak że kotlety są gotowe !!!