Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nuda ciągle te same schabowe, ile można je jeść. A co powiecie na moją wersję, schabowe w pysznym sosie?
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, każdy kawałek mięsa kroimy na 4 części, doprawiamy solą oraz pieprzem. 2. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Kotlety odkładamy na bok.
3. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Następnie dodajemy musztardę, ketchup oraz śmietanę. Chwilę gotujemy i łączymy z mięsem.
4. Danie gotowe. 5. Smacznego.