Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do kanapek z smaku pasztetowej. Wiele ludzi nie lubi takich porównań. Ja też nie przepadam, aby dania wegańskie czy wegetariańskie tak nazywać. Ale kiedy oblizałam palec z pastą to przypomniałam sobie, ze tak właśnie smakuje pasztetowa.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4810
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9159
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4810
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9159
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Składniki
Kaszę gotujemy w bulionie z dodatkiem ziela i liści laurowych według przepisu na opakowaniu do wchłonięcia płynu. Po ugotowaniu wyjąć liść laurowy i ziele angielskie. Pieczarki przesmażamy na oleju z cebulą. Dodajemy przyprawy. Przekładamy do rozdrabniacza i mielimy na gładko razem z kaszą. Na koniec dodajemy majeranek i mieszamy już łyżką. Przekładamy do naczynia. Podajemy z kiszonymi ogórkami lub piklami. Można pokroić 2 ogórki w kostkę i dodać do pasty.