Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do kanapek z smaku pasztetowej. Wiele ludzi nie lubi takich porównań. Ja też nie przepadam, aby dania wegańskie czy wegetariańskie tak nazywać. Ale kiedy oblizałam palec z pastą to przypomniałam sobie, ze tak właśnie smakuje pasztetowa.
Idealne weekendowe śniadanie - grillowana chałka z ricottą, chrupiącymi karme...
Odsłon: 42
Zapiekanka z makaronu spaghetti z dużą ilością sera i wędzonej szynki to dani...
Odsłon: 3575
Pieczona owsianka brownie to wyjątkowo sycące, pełne odżywczych składników śn...
Odsłon: 235
Włoskie kluseczki ziemniaczane z dynią i pesto z suszonych pomidorów, zapieka...
Odsłon: 74
Idealne weekendowe śniadanie - grillowana chałka z ricottą, chrupiącymi karme...
Odsłon: 42
Zapiekanka z makaronu spaghetti z dużą ilością sera i wędzonej szynki to dani...
Odsłon: 3575
Pieczona owsianka brownie to wyjątkowo sycące, pełne odżywczych składników śn...
Odsłon: 235
Włoskie kluseczki ziemniaczane z dynią i pesto z suszonych pomidorów, zapieka...
Odsłon: 74
Składniki
Kaszę gotujemy w bulionie z dodatkiem ziela i liści laurowych według przepisu na opakowaniu do wchłonięcia płynu. Po ugotowaniu wyjąć liść laurowy i ziele angielskie. Pieczarki przesmażamy na oleju z cebulą. Dodajemy przyprawy. Przekładamy do rozdrabniacza i mielimy na gładko razem z kaszą. Na koniec dodajemy majeranek i mieszamy już łyżką. Przekładamy do naczynia. Podajemy z kiszonymi ogórkami lub piklami. Można pokroić 2 ogórki w kostkę i dodać do pasty.