Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20139
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20139
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 564
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 726
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7164
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyc w mleku.
Mięso ugotowac w warzywach z przyprawami. Na koniec w wywarze sparzyc wątróbkę. Wystudzic.
Wystudzone mięso przepuścic przez maszynkę trzykrotnie razem z bułką, cebulą, ugotowanymi warzywami.
Do masy mięsnej dodac jaja, sól, pieprz ziołowy, dokładnie wyrobic.
Foremki wysmarowac tłuszczem, wysypac tartą bułką, wypełnic masą. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni. Wspaniałe na każdą okazję. Smacznego.