Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, delikatny, jak u mamy.
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 574
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 809
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 188
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 574
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 809
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 188
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyc w mleku.
Mięso ugotowac w warzywach z przyprawami. Na koniec w wywarze sparzyc wątróbkę. Wystudzic.
Wystudzone mięso przepuścic przez maszynkę trzykrotnie razem z bułką, cebulą, ugotowanymi warzywami.
Do masy mięsnej dodac jaja, sól, pieprz ziołowy, dokładnie wyrobic.
Foremki wysmarowac tłuszczem, wysypac tartą bułką, wypełnic masą. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni. Wspaniałe na każdą okazję. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Domowa wędlina
Wędliny
Schab z morelami
Wędliny
Pieczeń marmurek
Wędliny
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Domowa wędlina
Domowa wędlina jest najlepsza
Odsłon: 1130
Schab z morelami
Schab z morelami możesz podawać na wiele sposobów. Na ciepło dobrze smakuje w...
Odsłon: 7048