Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet drobiowy ( z mięsa z kurczaka i indyka) z wkładką z suszonych grzybów. Pasztet wygląda dość oryginalnie i świetnie smakuje. Będzie wspaniałą ozdobą świątecznego stołu. Rodzina i goście będą zachwyceni. I co najważniejsze pasztet powstał z mięsa z rosołku
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
1. Grzyby rozmrażamy i kroimy w plasterki 2. Cebulę obieramy i kroimy w średnią kostkę , i smażymy na 1 łyżce masła. Po około 2 minutach dodajemy grzyby i smażymy od czasu do czasu mieszając do momentu aż odparuje wodą spod grzybów. Przyprawiamy. Mieszamy studzimy 3. Mięso oddzielamy od kości, wrzucamy do malaksera , dodajemy jajko, bułkę ,olej i przyprawy. całość miksujemy. 4. Keksówkę smarujemy olejem, wykładamy 1/2 masy mięsnej na to 2/3 grzybów, 1/2 mięsa i pozostałe grzyby. Całość wkładamy do piekarnika nagrzanego do 185 stopni. Pieczemy około 50 minut