Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń drobiowo – wieprzowa to świetny dodatek do pieczywa. Kilka prostych składników i mamy gotową domową wędlinę. Gwarantuję, że jest o niebo lepsza niż jakakolwiek kupiona w sklepie.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 996
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 39
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1330
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 326
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6234
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 996
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 39
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1330
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 326
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6234
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w średnią kostkę. Do mięsa mielonego dodajemy piersi z kurczaka, jajka, bułkę tartą lub panier z ciecierzycy ( ja dodaję panier ze względu na brak glutenu) i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na minimum dwie godziny. Po tym czasie przekładamy do formy u mnie 24×12 cm. Pieczemy w 180 stopniach góra dół 1,5 godziny. Pieczeń pozostawiamy w piekarniku do całkowitego wystudzenia.