Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten schab można jeść na zimno do kanapek jak i na ciepło do obiadu :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1490
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1490
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
mięso umyć, natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę, dobrze doprawić pozostałymi przyprawami, przełożyć do foremki i szczelnie przykryć folią aluminiową. Piec w 180 stopniach, grzałki góra-dół ok godziny po tym czasie zdjąć folię i jeszcze piec ok 30 minut aż się przyrumieni. Smacznego