Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa rolada, bardzo dobra zarówno na zimno, jak i gorąco.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 247
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25609
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 247
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25609
Składniki
Schab rozciąć i rozklepać na duży płat.
Mrożonkę gotować w osolonej wodzie ok. 10 min., wystudzić. Twarożek wymieszać z ostudzoną mrożonką, kukurydzą, jajkiem , bułką tartą, doprawić, wkroić szczypiorek. Mięso posolić, nałożyć farsz. Roladę delikatnie zwinąć, związać nićmi, posypać wierzch przyprawami i polać olejem (można pozostawić na noc w chłodnym miejscu w marynacie). Piec w rękawie do pieczenia ok 1-1,5 godz.