Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie soczysty schab jest delikatny i kruchy, nadaje się na niedzielne obiady
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2577
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3455
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1550
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2231
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2577
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3455
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1550
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2231
Składniki
Mięso doprawiamy przyprawami z każdej strony. Odstawiamy na noc do lodówki .Obsmażamy na patelni na nie wielkiej ilości tłuszczu z każdej strony. Do naczynia żaroodpornego kładziemy część kapusty ,pokrojone w kostkę plastry ananasa polowa puszki i pół kostki masła. Kapustę można doprawić solą i pieprzem. Kładziemy mięso i resztą kapusty otulamy mięso na wierzch kładziemy ananasa i masło. Przykrywamy pokrywą i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 190 stopni pieczemy 1-1,5 w zależności od piekarnika