Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi pare kotletów z poprzedniego dnia, które wzbogaciłam....
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15121
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3467
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15121
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3467
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Składniki
Grzybki dusze z cebulka na maśle. Przyprawiam wegetą bądż kostką grzybową.
W brytfance układam kotlety- na każdy nakładam grzybki i plaster sera zółtego. Podlewam 1/4 szkl wody i 4 łyżki oliwy. Zapiekam ok. 10 minut.
Wersja druga........ kazdy kotlet smarujemy sosem cygańskim do mięsa, czy słodko-kwaśnym, na to plaster pomidora i plaster sera żółtego... następnie zapiekamy w piekarniku.