Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi pare kotletów z poprzedniego dnia, które wzbogaciłam....
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Składniki
Grzybki dusze z cebulka na maśle. Przyprawiam wegetą bądż kostką grzybową.
W brytfance układam kotlety- na każdy nakładam grzybki i plaster sera zółtego. Podlewam 1/4 szkl wody i 4 łyżki oliwy. Zapiekam ok. 10 minut.
Wersja druga........ kazdy kotlet smarujemy sosem cygańskim do mięsa, czy słodko-kwaśnym, na to plaster pomidora i plaster sera żółtego... następnie zapiekamy w piekarniku.