Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedzielny szybki obiad
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Schaby rozbijamy na cienkie plastry. Obtaczamy je w jajku,mące i bułce.Ziemniaki gotujemy w mundurkach.Posypujemy przyprawą do ziemniaków.Smażymy na złoty kolor.
Sałatę myjemy i rwiemy je na drobne części. Rzodkiewkę z pomidorem kroimy w kostkę. W misce przeciskamy przez praskę czosnek dodajemy sól i pieprz oraz łyżeczkę musztardy.Mieszamy wszystkie składniki. Podajemy z usmażonymi ziemniakami i schabem.