Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz biały z jajkiem, idealny na obiad , rozgrzewający i aromatyczny.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 327
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11130
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3754
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1289
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 327
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11130
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3754
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1289
Składniki
Żeberka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj zbierz szumowiny,gotuj około 20 minut. Dodaj przyprawy i pokrojone w kostkę ziemniaki gotuj do miękkości ziemniaków.
Jajka ugotuj na twardo, wystudź obierz i pokrój w ósemki. Dodaj barszcz z butelki, zagotuj. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem, barszcz zabiel śmietaną.
Żeberka wyjmij obierz mięso i dodaj do barszczu. Barszcz biały podajemy z ugotowanym jajkiem, całość posyp koperkiem.