Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz biały z jajkiem, idealny na obiad , rozgrzewający i aromatyczny.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Składniki
Żeberka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj zbierz szumowiny,gotuj około 20 minut. Dodaj przyprawy i pokrojone w kostkę ziemniaki gotuj do miękkości ziemniaków.
Jajka ugotuj na twardo, wystudź obierz i pokrój w ósemki. Dodaj barszcz z butelki, zagotuj. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem, barszcz zabiel śmietaną.
Żeberka wyjmij obierz mięso i dodaj do barszczu. Barszcz biały podajemy z ugotowanym jajkiem, całość posyp koperkiem.