Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz biały z jajkiem, idealny na obiad , rozgrzewający i aromatyczny.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6383
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1988
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6383
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1988
 
         
         
                Składniki
Żeberka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj zbierz szumowiny,gotuj około 20 minut. Dodaj przyprawy i pokrojone w kostkę ziemniaki gotuj do miękkości ziemniaków.
Jajka ugotuj na twardo, wystudź obierz i pokrój w ósemki. Dodaj barszcz z butelki, zagotuj. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem, barszcz zabiel śmietaną.
Żeberka wyjmij obierz mięso i dodaj do barszczu. Barszcz biały podajemy z ugotowanym jajkiem, całość posyp koperkiem.