Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz biały z jajkiem, idealny na obiad , rozgrzewający i aromatyczny.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 92
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2142
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 646
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 176
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 92
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2142
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 646
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 176
Składniki
Żeberka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj zbierz szumowiny,gotuj około 20 minut. Dodaj przyprawy i pokrojone w kostkę ziemniaki gotuj do miękkości ziemniaków.
Jajka ugotuj na twardo, wystudź obierz i pokrój w ósemki. Dodaj barszcz z butelki, zagotuj. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem, barszcz zabiel śmietaną.
Żeberka wyjmij obierz mięso i dodaj do barszczu. Barszcz biały podajemy z ugotowanym jajkiem, całość posyp koperkiem.