Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki barszcz smakuje zawsze, nie tylko w Święta Wielkanocne, jest treściwy i pożywny i bardzo smakowity.
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8101
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 41
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8101
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 41
Składniki
Białą kiełbasę ponakłuwać, zalać dwoma litrami zimnej wody i zagotować, po 20 minutach powolnego gotowania wyjąć kiełbasę z wywaru, ewentualnie odszumować , wrzucić pokrojoną marchewkę i inne warzywa w całości, grzyby i wszystkie przyprawy. Gotować do miękkości marchewki, po czym wyłowić warzywa które były w całości i wyrzucić. Do wywaru wrzucić pokrojoną w talarki kiełbasę, wlać śmietankę i doprawić do smaku. Bezpośrednio na talerzu dodać połówkę jaka i posiekaną natkę, posypać świeżo mielonym pieprzem.