Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny barszcz czerwony który jednego dnia możemy zjeść z pierożkami nadziewanymi mięskiem a następnego dnia zaprawić śmietaną i zjeść z ziemniaczkami.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3496
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 341
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1704
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3496
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 341
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1704
Składniki
Buraki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą tylko do wysokości buraków, dodajemy cukier oraz ocet. Gotujemy do miękkości warzyw. Rosół zagotowujemy i dodajemy do niego przecedzony wywar z buraków. Następnie wlewamy sok z buraków i dodajemy oregano. Podajemy z uszkami bądź pierogami z mięsem.