Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny barszcz czerwony który jednego dnia możemy zjeść z pierożkami nadziewanymi mięskiem a następnego dnia zaprawić śmietaną i zjeść z ziemniaczkami.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 33
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 286
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 33
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 286
Składniki
Buraki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą tylko do wysokości buraków, dodajemy cukier oraz ocet. Gotujemy do miękkości warzyw. Rosół zagotowujemy i dodajemy do niego przecedzony wywar z buraków. Następnie wlewamy sok z buraków i dodajemy oregano. Podajemy z uszkami bądź pierogami z mięsem.