Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Cebulę obrać, posiekać,, podsmażyć na oleju. Mięso pokroić na małe kawałki.
Na wrzącą wodę wrzucić mięso, cebulę, pokrojone warzywa, liście laurowe, pieprz, przyprawić i gotować do małym ogniu.
Kiedy mięso i warzywa będą miękkie dodać fasolę i sok z buraków. Podgotować i zaprawiać śmietaną.