Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 179
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 105
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4170
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1220
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 179
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 105
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4170
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1220
Składniki
Cebulę obrać, posiekać,, podsmażyć na oleju. Mięso pokroić na małe kawałki.
Na wrzącą wodę wrzucić mięso, cebulę, pokrojone warzywa, liście laurowe, pieprz, przyprawić i gotować do małym ogniu.
Kiedy mięso i warzywa będą miękkie dodać fasolę i sok z buraków. Podgotować i zaprawiać śmietaną.