Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Składniki
Cebulę obrać, posiekać,, podsmażyć na oleju. Mięso pokroić na małe kawałki.
Na wrzącą wodę wrzucić mięso, cebulę, pokrojone warzywa, liście laurowe, pieprz, przyprawić i gotować do małym ogniu.
Kiedy mięso i warzywa będą miękkie dodać fasolę i sok z buraków. Podgotować i zaprawiać śmietaną.