Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1133
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1144
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13165
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1133
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1144
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13165
Składniki
Grzybki namoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut. Jeżeli są większe pokroić w paseczki.. Warzywa obrać, umyć i pokrajać w kostkę. Grzyby oraz warzywa przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować aż będą miękkie. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy oraz przyprawy. Zagotować. Barszcz przecedzić, dodać do niego zakwas oraz masło. Jeszcze raz zagotować.