Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6006
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1822
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6006
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1822
 
         
         
                Składniki
Grzybki namoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut. Jeżeli są większe pokroić w paseczki.. Warzywa obrać, umyć i pokrajać w kostkę. Grzyby oraz warzywa przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować aż będą miękkie. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy oraz przyprawy. Zagotować. Barszcz przecedzić, dodać do niego zakwas oraz masło. Jeszcze raz zagotować.