Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13755
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1575
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15290
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6250
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13755
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1575
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15290
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6250
Składniki
Grzybki namoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut. Jeżeli są większe pokroić w paseczki.. Warzywa obrać, umyć i pokrajać w kostkę. Grzyby oraz warzywa przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować aż będą miękkie. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy oraz przyprawy. Zagotować. Barszcz przecedzić, dodać do niego zakwas oraz masło. Jeszcze raz zagotować.