Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3661
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422753
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3661
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422753
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2464
Składniki
Grzybki namoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut. Jeżeli są większe pokroić w paseczki.. Warzywa obrać, umyć i pokrajać w kostkę. Grzyby oraz warzywa przełożyć do garnka i zalać zimną wodą. Gotować aż będą miękkie. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy oraz przyprawy. Zagotować. Barszcz przecedzić, dodać do niego zakwas oraz masło. Jeszcze raz zagotować.