Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na barszcz wegetariański, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zamiast wody użyć wywaru mięsnego.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1996
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2018
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1996
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421293
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2018
Składniki
Fasolę zalać wodą i odstawić na kilka godzin. Następnie wodę odlać, fasolę opłukać, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i buraki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Dodać do gotującej się fasoli wraz z zielem angielskim.
Kiedy warzywa będą miękkie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, sól i gotować do miękkości.
Przed podaniem można dodać jogurt naturalny, ważne jednak aby nie dodawać go do wrzącej zupy, gdyż może się zwarzyć.