Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na barszcz wegetariański, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zamiast wody użyć wywaru mięsnego.
Ferie, ferie i po feriach, można w końcu wrócić do normalności. Julka w szkol...
Odsłon: 6378
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 207
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 101
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 207
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 101
Składniki
Fasolę zalać wodą i odstawić na kilka godzin. Następnie wodę odlać, fasolę opłukać, zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i buraki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Dodać do gotującej się fasoli wraz z zielem angielskim.
Kiedy warzywa będą miękkie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, sól i gotować do miękkości.
Przed podaniem można dodać jogurt naturalny, ważne jednak aby nie dodawać go do wrzącej zupy, gdyż może się zwarzyć.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Zupy
Zupa szpinakowa
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 105
Zupa naleśnikowa
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4390