Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z mojego dzieciństwa można również dodać jajka ugotowane na twardo lub białą kiełbasę.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 79
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 78
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 79
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 78
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę lub kawałki. Płuczemy pod bieżącą wodą, wrzucamy do garnka, dodajemy mięso i gotujemy do miękkości, następnie dodajemy szczaw i gotujemy razem jeszcze ok 15min. Dodajemy śmietankę i przyprawy.