Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z mojego dzieciństwa można również dodać jajka ugotowane na twardo lub białą kiełbasę.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę lub kawałki. Płuczemy pod bieżącą wodą, wrzucamy do garnka, dodajemy mięso i gotujemy do miękkości, następnie dodajemy szczaw i gotujemy razem jeszcze ok 15min. Dodajemy śmietankę i przyprawy.