Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś się znowu kiepsko czuje i tylko zupkę ugotuje, jest pyszna bo czerwona do zjedzenia przeznaczona.
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 67
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4809
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 67
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4809
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie oraz liście laurowe,
Po chwili natkę pietruszki, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak już ziemniaki są miękkie dodać buraczki doprawić do smaku solą lub kto czym lubi, cukrem i octem.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
Zalać zupę
zagotować.
Uwielbiamy buraczkową w każdej postaci.