Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś się znowu kiepsko czuje i tylko zupkę ugotuje, jest pyszna bo czerwona do zjedzenia przeznaczona.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5842
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5842
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie oraz liście laurowe,
Po chwili natkę pietruszki, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak już ziemniaki są miękkie dodać buraczki doprawić do smaku solą lub kto czym lubi, cukrem i octem.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
Zalać zupę
zagotować.
Uwielbiamy buraczkową w każdej postaci.