Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś się znowu kiepsko czuje i tylko zupkę ugotuje, jest pyszna bo czerwona do zjedzenia przeznaczona.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie oraz liście laurowe,
Po chwili natkę pietruszki, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak już ziemniaki są miękkie dodać buraczki doprawić do smaku solą lub kto czym lubi, cukrem i octem.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
Zalać zupę
zagotować.
Uwielbiamy buraczkową w każdej postaci.