Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały nie ma nic lepszego niż orzeźwiający chłodnik.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Na maśle podsmażamy posiekaną botwinę. Dodajemy borówki, miód, sól i sos Worcestershire. Studzimy. Do miski przekładamy przestudzoną botwinę. Dodajemy startego na drobnym oczku ogórka i czosnek. Wsypujemy posiekany koperek, mieszamy z kefirem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem kolorowym. Schładzamy w lodówce. Chłodnik podajemy z jajkiem ugotowanym na twardo.