Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały nie ma nic lepszego niż orzeźwiający chłodnik.
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 354
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7565
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 354
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7565
Składniki
Na maśle podsmażamy posiekaną botwinę. Dodajemy borówki, miód, sól i sos Worcestershire. Studzimy. Do miski przekładamy przestudzoną botwinę. Dodajemy startego na drobnym oczku ogórka i czosnek. Wsypujemy posiekany koperek, mieszamy z kefirem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem kolorowym. Schładzamy w lodówce. Chłodnik podajemy z jajkiem ugotowanym na twardo.