Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prosta, a tak pyszna. Warto teraz zrobić ze świeżynek...30 min i gotowa.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 55
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 284
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 55
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 284
Składniki
Cukinie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Razem z posiekanym czosnkiem i listkami tymianku przekładamy do rondelka, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy 15 min, do miękkości cukinii, studzimy. Zupę miksujemy na gładki krem, dodajemy serek, rozpuszczamy cały czas mieszając. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.