Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi nóżki z rosołu,miałam brokuł,który wykorzystałam do potrawki. Smak wyszedł rewelacyjny:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dodać utartą marchew i seler. Podlać 1litrem bulionu lub wodą. Dodać różyczki brokuła oraz mięso obrane z kości. Pogotować 7 min. Osobno zrobić zaczepkę z mąki . Dać dwie łyżki mąki do miseczki,wlać zimną wodę i dobrze rozmieszać by nie było grudek,wlać do potrawki w celu zagęszczenia jej. Na końcu wlać zahartowaną w kilku łyżkach gorącej potrawki. Doprawić do smaku solą,pieprzem i dorzucić posiekany koperek. Zagotować.
Smacznego!