Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi nóżki z rosołu,miałam brokuł,który wykorzystałam do potrawki. Smak wyszedł rewelacyjny:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dodać utartą marchew i seler. Podlać 1litrem bulionu lub wodą. Dodać różyczki brokuła oraz mięso obrane z kości. Pogotować 7 min. Osobno zrobić zaczepkę z mąki . Dać dwie łyżki mąki do miseczki,wlać zimną wodę i dobrze rozmieszać by nie było grudek,wlać do potrawki w celu zagęszczenia jej. Na końcu wlać zahartowaną w kilku łyżkach gorącej potrawki. Doprawić do smaku solą,pieprzem i dorzucić posiekany koperek. Zagotować.
Smacznego!