Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe chlody polecam rozgrzewajaca zupe fasolowa
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 312
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26916
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8971
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 741
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 312
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 26916
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8971
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 741
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i dodaje pokrojonego w kostke ziemniaka, seler, pietruszke i marchewke. Chwile to smaze i dodaje pol puszki pomidorow. Dusze to ok. 10 min na malym ogniu, co chwile mieszajac. Dolewam troche wody i dalej dusze. Fasolki odsaczam na sitku, plucze i dodaje do garnka. Wszystko razem dusze ok. 20 min. Dodaje przyprawy wg uznania. Dodalam troche chilli dla ostrosci. Na koncu posypuje majerankiem. Smacznego.