Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe chlody polecam rozgrzewajaca zupe fasolowa
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i dodaje pokrojonego w kostke ziemniaka, seler, pietruszke i marchewke. Chwile to smaze i dodaje pol puszki pomidorow. Dusze to ok. 10 min na malym ogniu, co chwile mieszajac. Dolewam troche wody i dalej dusze. Fasolki odsaczam na sitku, plucze i dodaje do garnka. Wszystko razem dusze ok. 20 min. Dodaje przyprawy wg uznania. Dodalam troche chilli dla ostrosci. Na koncu posypuje majerankiem. Smacznego.