Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe chlody polecam rozgrzewajaca zupe fasolowa
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4855
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20769
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2487
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4855
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20769
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2487
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i dodaje pokrojonego w kostke ziemniaka, seler, pietruszke i marchewke. Chwile to smaze i dodaje pol puszki pomidorow. Dusze to ok. 10 min na malym ogniu, co chwile mieszajac. Dolewam troche wody i dalej dusze. Fasolki odsaczam na sitku, plucze i dodaje do garnka. Wszystko razem dusze ok. 20 min. Dodaje przyprawy wg uznania. Dodalam troche chilli dla ostrosci. Na koncu posypuje majerankiem. Smacznego.