Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimowe chlody polecam rozgrzewajaca zupe fasolowa
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i dodaje pokrojonego w kostke ziemniaka, seler, pietruszke i marchewke. Chwile to smaze i dodaje pol puszki pomidorow. Dusze to ok. 10 min na malym ogniu, co chwile mieszajac. Dolewam troche wody i dalej dusze. Fasolki odsaczam na sitku, plucze i dodaje do garnka. Wszystko razem dusze ok. 20 min. Dodaje przyprawy wg uznania. Dodalam troche chilli dla ostrosci. Na koncu posypuje majerankiem. Smacznego.