Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycja , na flaczki z żołądków kurzych są mniej pracochłonne, mniej kosztowne a równie smaczne jak tradycyjne
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2704
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5454
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 249
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2704
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5454
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 249
Składniki
Przygotowanie : Ćwiartki i żołądki ( żołądki,kroimy na drobne części), płuczemy pod bieżącą wodą ,wkładamy do garnka zalewamy i gotujemy na małym ogniu, podczas gotowania zbieramy szumowiny. Następnie dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i sól. Starte na tartce warzywa ,czosnek dodajemy (15 minut przed końcem gotowania ). Ugotowane ćwiartki , obieramy na drobno i wsypujemy do miękkich żołądków następnie doprawiamy do smaku , gałką muszkatałową ,solą,pieprzem ,magi ,majeranek Robimy zaklepkę (dwie ,łyżki mąki na jedną szklankę wody ) Podajemy z bułkami Smacznego !!!