Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 339
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15120
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3068
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 339
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15120
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3068
Składniki
6 kotletów sojowych gotujemy ok. 10 minut w wodzie z dodatkiem wegety. Warzywa kroimy w plasterki, papryki w słupki i smażymy ok. 10 minut, pod koniec dodajemy koncentrat i nadal smażymy pod koniec zalewamy bulionem dodając pokrojone w paseczki kotlety i kminek. Gotujemy ok. 10 minut. Zawsze dodaję przyprawę orientalną w której jest mieszanka wszystkich najważniejszych chińskich przypraw z dodatkiem róży ....poezja.....smaku ...i...aromatu....i na koniec kilka kropelek sosu sojowego.