Zupy Przepis na:
1-2 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
6 kotletów sojowych gotujemy ok. 10 minut w wodzie z dodatkiem wegety. Warzywa kroimy w plasterki, papryki w słupki i smażymy ok. 10 minut, pod koniec dodajemy koncentrat i nadal smażymy pod koniec zalewamy bulionem dodając pokrojone w paseczki kotlety i kminek. Gotujemy ok. 10 minut. Zawsze dodaję przyprawę orientalną w której jest mieszanka wszystkich najważniejszych chińskich przypraw z dodatkiem róży ....poezja.....smaku ...i...aromatu....i na koniec kilka kropelek sosu sojowego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

jancio29 03 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
Żałosne!!! To jest potrawka z kotletów sojowych i nie ma nic wspólnego z flakami!!! Dodaj jeszcze przepis na wegetariańskie kotlety schabowe....0 Kto głosował? | Odpowiedz

ptrlp 12 czerwca 2008Zgłoś do usunięcia
ja gotujęz kostką wegetariańską kotlety sojowe razem z pokawałkowanymi warzywami - marchew , seler ,pietruszka itd - potem kroję kotlety w paseczki i doprawiam dowolną gotową przyprawą do flaków . bardzo dobre6 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 04 maja 2008Zgłoś do usunięcia
hm ciekawy przepis:)39 Kto głosował? | Odpowiedz