Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Król lata powrócił w klasycznej formie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8455
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8455
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Składniki
W mikserze, miksuje na gładką masę wszystkie warzywa oraz miąższ z bułki. Dodaję oliwę, ocet oraz przyprawy do smaku.
Wkładam do lodówki na min 30 minut (choć im dłużej, tym lepiej).
Do dekoracji używam składników gazpacho (pomidorów, ogórków, papryki) – pokrojonych w drobną kostkę.