Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Król lata powrócił w klasycznej formie :)
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 113
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1119
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 450
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 113
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1119
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 450
Składniki
W mikserze, miksuje na gładką masę wszystkie warzywa oraz miąższ z bułki. Dodaję oliwę, ocet oraz przyprawy do smaku.
Wkładam do lodówki na min 30 minut (choć im dłużej, tym lepiej).
Do dekoracji używam składników gazpacho (pomidorów, ogórków, papryki) – pokrojonych w drobną kostkę.