Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grochówka - kto jej nie lubi ?
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1044
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1498
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1044
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1498
Składniki
Ugotowałem wywar z włoszczyzny i kości wędzonych. Po zebraniu szumowin dodałem opłukane połówki grochu, listki laurowe i ziele angielskie. Kiełbasę pokroiłem w kostkę. Przesmażyłem, dodałem cebulę. Zrumienione składniki wrzuciłem do garnka z zupą. Na koniec dodałem pokrojone w grubą kostkę ziemniaki. Dodałem przyprawy i czosnek. Gotowałem do miękkości warzyw.