Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa zupka na obiad.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1810
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2279
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 73
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 159
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1445
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1810
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2279
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 73
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 159
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1445
Składniki
Wykonanie: W małej ilości wody ugotować groszek z dodatkiem masła, następnie zmiksować. Przetartą masę rozprowadzić wywarem warzywnym i zagotować. Doprawić zawiesiną z mąki i mleka, przyprawić do smaku i znowu zagotować. Przed podaniem dodać do zupy żółtka rozmieszane ze śmietanką i posiekanym koperkiem. Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami.