Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kaloryczna zupa na obiad.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 234
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 445
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 470
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 234
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 445
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 470
Składniki
Wykonanie: Mięso wypłukać, włożyć do garnka, zalać 6 szklankami wody, posolić i ugotować . Fasolę podgotować w osolonej wodzie, (pomidory sparzyć) obrać ze skórki i razem włożyć do gotującej się zupy. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na tłuszczu, włożyć również do zupy i gotować do miękkości. Przed podaniem doprawić miętą i bazylią (zioła mogą być suszone) papryką i pieprzem do smaku. Na koniec posypać zupę natką pietruszki.