Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska kuchnia fusion: pyszne połączenie kapuśniaku i grzybowej.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13502
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 618
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2837
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 783
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13502
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 618
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2837
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 783
Składniki
Do wody wrzuciłam żeberka. Kiedy woda się zagotowała, dodałam pokrojoną marchewkę, posiekaną natkę pietruszki, poszatkowaną małą kapustę, całego selra i pietruszkę, listek laurowy, 2 ziarenka ziela angielskiego, sól. Namoczyłam w miseczce grzyby suszone. Po 20 minutach pokroiłam je i dodałam do zupy. Po godzinie dodałam ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Zrobiłam zasmażkę ze smalcu i cebuli i dodałam do gotowej zupy. Zupa będzie smaczniejsza i bardziej fusion, jeśli dodamy kilka kropli sosu sojowego.