Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajo z farszem z tuńczyka tworzy idealną smakową parę na Świątecznym stole.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1001
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 642
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4100
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1001
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 642
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4100
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Składniki
Jaja ugotowałam, osiem minut od zagotowania się. Ostudzone obrałam, przepołowiłam i wyjęłam. Do żółtek dodałam niezbyt dobrze odsączonego tuńczyka- olej można wykorzystać do sałatki lub smażenia. Dodałam drobno posiekany por, musztardę , sól i pieprz. Całość wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam do jaj, idealnie do niego pasuje plaster ogórka, reszta to tylko dekoracja.
Smacznego :)