Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajo z farszem z tuńczyka tworzy idealną smakową parę na Świątecznym stole.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 791
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3058
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 791
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3058
Składniki
Jaja ugotowałam, osiem minut od zagotowania się. Ostudzone obrałam, przepołowiłam i wyjęłam. Do żółtek dodałam niezbyt dobrze odsączonego tuńczyka- olej można wykorzystać do sałatki lub smażenia. Dodałam drobno posiekany por, musztardę , sól i pieprz. Całość wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam do jaj, idealnie do niego pasuje plaster ogórka, reszta to tylko dekoracja.
Smacznego :)