Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajo z farszem z tuńczyka tworzy idealną smakową parę na Świątecznym stole.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4545
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4545
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Składniki
Jaja ugotowałam, osiem minut od zagotowania się. Ostudzone obrałam, przepołowiłam i wyjęłam. Do żółtek dodałam niezbyt dobrze odsączonego tuńczyka- olej można wykorzystać do sałatki lub smażenia. Dodałam drobno posiekany por, musztardę , sól i pieprz. Całość wyrobiłam widelcem. Farsz nałożyłam do jaj, idealnie do niego pasuje plaster ogórka, reszta to tylko dekoracja.
Smacznego :)