Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czym kojarzy wam się piątkowy obiad? Nam często z rybą, a jak ryba to surówka z kiszonej kapusty. A jakby połączyć te smaki?
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2017
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17914
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1949
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2017
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17914
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1949
Składniki
Plastry mięsa smażymy. Do oleju dodajemy cukier palmowy. Później grzyby z posiekaną cebulą i rozgniecionym czosnkiem. Następnie zalewamy gorącym bulionem i dusimy godzinę na wolnym ogniu. Po tym czasie dodajemy ziemniaki, dusimy 30 min razem z przyprawami. Mąkę mieszamy z zimną wodą, dodajemy do potrawy, mieszamy i zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.