Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czym kojarzy wam się piątkowy obiad? Nam często z rybą, a jak ryba to surówka z kiszonej kapusty. A jakby połączyć te smaki?
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1130
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1135
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13155
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1130
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1135
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13155
Składniki
Plastry mięsa smażymy. Do oleju dodajemy cukier palmowy. Później grzyby z posiekaną cebulą i rozgniecionym czosnkiem. Następnie zalewamy gorącym bulionem i dusimy godzinę na wolnym ogniu. Po tym czasie dodajemy ziemniaki, dusimy 30 min razem z przyprawami. Mąkę mieszamy z zimną wodą, dodajemy do potrawy, mieszamy i zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.