Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekki, pożywny kapuśniak ze słodkiej kapusty.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113033
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 405
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 740
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 560
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113033
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 405
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 740
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 560
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę i ziemniaki kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju i zalewamy gorącym bulionem. Dodajemy liść laurowy i ziele angielskie. Gotujemy pod przykryciem 20 min. Kapustę szatkujemy, dodajemy do zupy, gotujemy 15 min pod przykryciem. Następnie wrzucamy makaron, gotujemy do jego miękkości. Całość doprawimy kminkiem, solą i pieprzem. Dodajemy posiekany koperek.