Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
U mnie gotuje się konkretne zupy, trzeba się nią najeść bo nie ma drugiego :) Żeberka włożyłam do garnka czterolitrowego z dwoma litrami wody. Dodałam ziele i liść laurowy. Zupa w sumie będzie się gotowała godzinę od zagotowania. Po pół godzinie dodałam pokrojone warzywa w kosteczkę a ziemniaki w kostkę i kaszę. Na piętnaście minut przed końcem dodałam pokrojoną w kostkę kapustę. Pod sam koniec zupę doprawiłam sola i chili, a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Zupę podałam z żeberkiem z wyjętą kością. Smacznego :)