Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 460
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 649
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 11
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 460
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 649
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 11
Składniki
U mnie gotuje się konkretne zupy, trzeba się nią najeść bo nie ma drugiego :) Żeberka włożyłam do garnka czterolitrowego z dwoma litrami wody. Dodałam ziele i liść laurowy. Zupa w sumie będzie się gotowała godzinę od zagotowania. Po pół godzinie dodałam pokrojone warzywa w kosteczkę a ziemniaki w kostkę i kaszę. Na piętnaście minut przed końcem dodałam pokrojoną w kostkę kapustę. Pod sam koniec zupę doprawiłam sola i chili, a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Zupę podałam z żeberkiem z wyjętą kością. Smacznego :)