Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa.
deska do krojenia, nóż , garnek, patelnia
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9042
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 124
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9042
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 124
Składniki
Skrzydełka umyć umieścić w garnku. Warzywa obrać, umyć , pokroić w kostkę, dodać do skrzydełek. Zalać 1 litrem wody, dodać liść laurowy , ziele angielskie, rozmaryn, doprawić solą , gotować 10 minut, dodać makaron i całość gotować do miękkości makaronu. Wyjąć skrzydełka obrać , mięso dodać do zupy , dodać śmietanę , doprawić pieprzem, chwilę gotować. Plastry boczku pokroić w mniejsze części , usmażyć na patelni. Każdą porcję przed podaniem posypać pietruszką , dodać chipsy boczkowe. Można jak kto lubi dodać grzanki.