Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa.
deska do krojenia, nóż , garnek, patelnia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1607
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1418
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1444
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1607
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1418
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1444
Składniki
Skrzydełka umyć umieścić w garnku. Warzywa obrać, umyć , pokroić w kostkę, dodać do skrzydełek. Zalać 1 litrem wody, dodać liść laurowy , ziele angielskie, rozmaryn, doprawić solą , gotować 10 minut, dodać makaron i całość gotować do miękkości makaronu. Wyjąć skrzydełka obrać , mięso dodać do zupy , dodać śmietanę , doprawić pieprzem, chwilę gotować. Plastry boczku pokroić w mniejsze części , usmażyć na patelni. Każdą porcję przed podaniem posypać pietruszką , dodać chipsy boczkowe. Można jak kto lubi dodać grzanki.