Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio bardzo polubiłam takie zupy-krem,syte i szybkie w wykonaniu. Bardzo polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Składniki
Warzywa,cebulę pokrojone obsmażyć na maśle.Pieczarki obgotować ,dodać podsmażone warzywa i gotować 20min. Po tym czasie zblendować ,doprawić do smaku,wlać zahartowaną śmietanę i zagotować. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Smacznego życzę!