Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, zielona zupa na wywarze z gołębia....serdecznie polecam !
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 281
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 534
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 999
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 275
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 281
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 534
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 999
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 275
Składniki
Na oliwie podsmażyć czosnek, po czym dodać szpinak. Smażyć przez kilka minut. Z gołąbka przygotować wywar i gotować przez ok. 45-60 min. Następnie dodać obrane i pokrojone ziemniaki i pietruszkę. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić do smaku. Dodać szpinak i gotować jeszcze przez kilka minut.
Gołąbka wyciągnąć, ostudzić. Do zupy dodać serek topiony i całość dokładnie zmiksować.
Mięso z gołąbka obrać i przełożyć do miseczki. Zalać gorącą zupa i można dodać kleksa ze śmietany. Smacznego!