Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, zielona zupa na wywarze z gołębia....serdecznie polecam !
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5473
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5473
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Składniki
Na oliwie podsmażyć czosnek, po czym dodać szpinak. Smażyć przez kilka minut. Z gołąbka przygotować wywar i gotować przez ok. 45-60 min. Następnie dodać obrane i pokrojone ziemniaki i pietruszkę. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić do smaku. Dodać szpinak i gotować jeszcze przez kilka minut.
Gołąbka wyciągnąć, ostudzić. Do zupy dodać serek topiony i całość dokładnie zmiksować.
Mięso z gołąbka obrać i przełożyć do miseczki. Zalać gorącą zupa i można dodać kleksa ze śmietany. Smacznego!