Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na krem z zielonych warzyw na ostro.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 259
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15412
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 259
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15412
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce, wkładamy do garnka z groszkiem i zalewamy wywarem. Gotujemy przez ok. 15 minut. Miksujemy na krem, doprawiamy do smaku, polewamy oliwą. Podajemy grzankami z ciemnego pieczywa.