Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciąg dalszy sprzątania lodówki,czasem mamy coś już zbytecznego i nie wiemy co z tym zrobić.Wyrzucić szkoda,bo nic w kuchni nie powinno się zmarnować,więc długo się nie namyślając wyszedł pyszny kremik,który bardzo polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1469
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5991
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8885
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18825
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1469
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5991
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8885
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18825
Składniki
Umytą kapustę pokroić,dać do garnka.Dodać pozostałe pokrojone warzywa,zalać wodą tylko tyle by lekko warzywa były przykryte i gotować około 10min. Pomidora obrać ze skórki,pora pokroić i usmażyć na maśle.Dodać do pozostałych warzyw i gotować około 25min. Lekko przestudzone warzywa zblendować,dać na gaz ,zagotować dodać śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego życzę!