Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciąg dalszy sprzątania lodówki,czasem mamy coś już zbytecznego i nie wiemy co z tym zrobić.Wyrzucić szkoda,bo nic w kuchni nie powinno się zmarnować,więc długo się nie namyślając wyszedł pyszny kremik,który bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9931
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4546
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9931
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4546
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Składniki
Umytą kapustę pokroić,dać do garnka.Dodać pozostałe pokrojone warzywa,zalać wodą tylko tyle by lekko warzywa były przykryte i gotować około 10min. Pomidora obrać ze skórki,pora pokroić i usmażyć na maśle.Dodać do pozostałych warzyw i gotować około 25min. Lekko przestudzone warzywa zblendować,dać na gaz ,zagotować dodać śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego życzę!