Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciąg dalszy sprzątania lodówki,czasem mamy coś już zbytecznego i nie wiemy co z tym zrobić.Wyrzucić szkoda,bo nic w kuchni nie powinno się zmarnować,więc długo się nie namyślając wyszedł pyszny kremik,który bardzo polecam:)
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 334
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 508
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 724
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 334
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 508
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 724
Składniki
Umytą kapustę pokroić,dać do garnka.Dodać pozostałe pokrojone warzywa,zalać wodą tylko tyle by lekko warzywa były przykryte i gotować około 10min. Pomidora obrać ze skórki,pora pokroić i usmażyć na maśle.Dodać do pozostałych warzyw i gotować około 25min. Lekko przestudzone warzywa zblendować,dać na gaz ,zagotować dodać śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego życzę!