Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą uwielbia mój Syn. Szybka, prosta i smaczna. Szrekowa bo zielona, tak się już u nas przyjęło kiedy mój Syn był mały i oglądał Shreka.
Blender kielichowy
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 55
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 521
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4199
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 55
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 521
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4199
Składniki
Robimy wywar pod zupę lub wykorzystujemy rosół, który nam został.
Brokuły drobniej kroimy i blendujemy razem z gotowym wywarem.
Całość przelewamy do garnka i zagotowujemy.
Następnie zabielamy zupę mlekiem zagęszczonym ( daje lekko słodkawy smak ) i znowu zagotowujemy.
Podajemy gorącą z grzankami.