Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik dla początkujących w kuchni.
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 656
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 35
Smak wiosny!
Odsłon: 681
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 656
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 35
Składniki
Wykonanie: Umyte mięso zalać w garnku wodą, dodać grzyby, przyprawy i gotować pół godziny. Dodać kaszę, włoszczyznę i gotować jeszcze pół godziny. Następnie wrzucić pokrojone ziemniaki, ugotować do miękkości i posypać zieleniną.