Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik dla początkujących w kuchni.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17715
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1809
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15451
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6358
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17715
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1809
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15451
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6358
Składniki
Wykonanie: Umyte mięso zalać w garnku wodą, dodać grzyby, przyprawy i gotować pół godziny. Dodać kaszę, włoszczyznę i gotować jeszcze pół godziny. Następnie wrzucić pokrojone ziemniaki, ugotować do miękkości i posypać zieleniną.