Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik dla początkujących w kuchni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1443
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1610
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1443
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1610
Składniki
Wykonanie: Umyte mięso zalać w garnku wodą, dodać grzyby, przyprawy i gotować pół godziny. Dodać kaszę, włoszczyznę i gotować jeszcze pół godziny. Następnie wrzucić pokrojone ziemniaki, ugotować do miękkości i posypać zieleniną.