Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik najlepiej smakuje jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smakuje.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7360
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2219
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70558
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7360
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2219
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70558
Składniki
Grzyby namoczyć, ugotować i pokroić w paseczki. Kaszę opłukać, zalać gorącym bulionem i ugotować na małym ogniu. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, dodać do kaszy pod koniec gotowania. Do zupy dodać grzyby wraz z wywarem, w którym się gotowały. Dodać śmietanę, chwilę pogotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.