Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik najlepiej smakuje jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smakuje.
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 154
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1357
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 154
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1357
Składniki
Grzyby namoczyć, ugotować i pokroić w paseczki. Kaszę opłukać, zalać gorącym bulionem i ugotować na małym ogniu. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, dodać do kaszy pod koniec gotowania. Do zupy dodać grzyby wraz z wywarem, w którym się gotowały. Dodać śmietanę, chwilę pogotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.