Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik najlepiej smakuje jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smakuje.
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 134
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6255
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 184
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 134
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6255
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 184
Składniki
Grzyby namoczyć, ugotować i pokroić w paseczki. Kaszę opłukać, zalać gorącym bulionem i ugotować na małym ogniu. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, dodać do kaszy pod koniec gotowania. Do zupy dodać grzyby wraz z wywarem, w którym się gotowały. Dodać śmietanę, chwilę pogotować, doprawić do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.