Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 927
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1874
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6437
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 927
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1874
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6437
Składniki
Umyte skrzydełka zalałem w garnku wodą, dodałem grzybki i przyprawy. Gotowałem 20 min. Dodałem opłukana kaszę i poszatkowaną na grubej tarce włoszczyznę i dalej gotowałem. Gdy warzywa były miękkie dodałem pokrojone w kostkę ziemniaki, trzymałem garnek na słabym ogniu do chwili, aż były miękkie. Wówczas odstawiłem z ognia, wyjąłem mięso, obrałem je z kości, rozłożyłem na talerze, zalałem zupą i wsypałem zieleninę.