Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa „ ala” krupnik z kaszą i ryżem smaczna, pożywna i sycąca.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy. Gotuj około 10 minut.
Dodaj opłukaną kaszę i ryż . Całość gotuj do miękkości około 20 minut, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posyp natką pietruszki.