Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa „ ala” krupnik z kaszą i ryżem smaczna, pożywna i sycąca.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 87
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 64
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 87
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 64
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy. Gotuj około 10 minut.
Dodaj opłukaną kaszę i ryż . Całość gotuj do miękkości około 20 minut, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posyp natką pietruszki.