Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obiad.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Składniki
Boczek pokroić w małą kostkę, cebulę posiekać. Boczek i cebulę podsmażyć na gorącej patelni. Żeberka umyć, podzielić na porcje, przełożyć do garnka i zalać 2 litrami wody. Dodać pokrojone w kostkę warzywa oraz pokrojony w plasterki czosnek, a następnie boczek i cebulę. W osobnym garnku ugotować odciśniętą kiszoną kapustę z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego. Gdy już wszystko będzie miękkie, kapustę dodać w wywaru z jarzyn i żeberek. Na koniec całość doprawić.