Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obiad.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 240
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 876
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7161
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8715
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 240
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 876
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7161
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8715
Składniki
Boczek pokroić w małą kostkę, cebulę posiekać. Boczek i cebulę podsmażyć na gorącej patelni. Żeberka umyć, podzielić na porcje, przełożyć do garnka i zalać 2 litrami wody. Dodać pokrojone w kostkę warzywa oraz pokrojony w plasterki czosnek, a następnie boczek i cebulę. W osobnym garnku ugotować odciśniętą kiszoną kapustę z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego. Gdy już wszystko będzie miękkie, kapustę dodać w wywaru z jarzyn i żeberek. Na koniec całość doprawić.