Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa toskańska ,przyrządzana jest na wywarze z flaków. Do tej pory bardzo popularna na ulicach Florencji.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2561
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1013
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 229
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2561
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1013
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 229
Składniki
Marchew i seler kroimy na cienkie plasterki. Kapustę grubo szatkujemy. Do garnka z bulionem wrzucamy warzywa ,zagotowujemy. Zmniejszamy płomień i gotujemy ok. 30 min (do miękkości warzyw). Następnie wsypujemy ryż i gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy pieprzem ,oliwą i parmezanem.