Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa toskańska ,przyrządzana jest na wywarze z flaków. Do tej pory bardzo popularna na ulicach Florencji.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 75
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 52
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 75
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 52
Składniki
Marchew i seler kroimy na cienkie plasterki. Kapustę grubo szatkujemy. Do garnka z bulionem wrzucamy warzywa ,zagotowujemy. Zmniejszamy płomień i gotujemy ok. 30 min (do miękkości warzyw). Następnie wsypujemy ryż i gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy pieprzem ,oliwą i parmezanem.