Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 140
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 140
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Składniki
Ugotowałam bulion, w przypadku indyka to 1,5 h.
Na oliwę wrzuciłam kurki z pokrojonym czosnkiem. Gdy bulion był gotowy wyjęłam z niego wszystko i dodałam kurki. Dodałam mleko kokosowe doprawiłam solą i pieprzem i dodałam łyżkę kurkumy. Pogotowałam jeszcze 5 minut. Po wyłączeniu ognia posypałam szczypiorkiem Podawałam z lanymi kluskami: jajo, mąka, woda, sól konsystencja gęstego cista naleśnikowego, wylewana na mieszany osolony wrzątek. można podawać z ziemniakami
Smacznego :)