Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smaki Azji i właśnie nimi zainspirowałam się robiąc tą zupę. Troszkę tajska, troszkę japońska i moje małe modyfikacje- wyszła pycha!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 406
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25379
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 406
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25379
Składniki
Grzyby mun namoczyć przez co najmniej 40 min w gorącej wodzie, następnie ugotować je wraz z pokrojoną w słupki marchewką.
Podczas gotowania dodać kukurydzę i gotować całość, dodając sosu sojowego.
Sezam lekko uprażyć na teflonowej patelni.
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Do miski nałożyć makaron, nalać zupę, a całość skropić sosem z limonki i posypać sezamem oraz natką pietruszki.