Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smaki Azji i właśnie nimi zainspirowałam się robiąc tą zupę. Troszkę tajska, troszkę japońska i moje małe modyfikacje- wyszła pycha!
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 30
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 496
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1063
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 251
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 30
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 496
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1063
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 251
Składniki
Grzyby mun namoczyć przez co najmniej 40 min w gorącej wodzie, następnie ugotować je wraz z pokrojoną w słupki marchewką.
Podczas gotowania dodać kukurydzę i gotować całość, dodając sosu sojowego.
Sezam lekko uprażyć na teflonowej patelni.
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Do miski nałożyć makaron, nalać zupę, a całość skropić sosem z limonki i posypać sezamem oraz natką pietruszki.