Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smaki Azji i właśnie nimi zainspirowałam się robiąc tą zupę. Troszkę tajska, troszkę japońska i moje małe modyfikacje- wyszła pycha!
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2305
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 189
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13341
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2632
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2305
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 189
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13341
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2632
Składniki
Grzyby mun namoczyć przez co najmniej 40 min w gorącej wodzie, następnie ugotować je wraz z pokrojoną w słupki marchewką.
Podczas gotowania dodać kukurydzę i gotować całość, dodając sosu sojowego.
Sezam lekko uprażyć na teflonowej patelni.
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Do miski nałożyć makaron, nalać zupę, a całość skropić sosem z limonki i posypać sezamem oraz natką pietruszki.